Leidinggevende bediening

St. Tropez Wij van St. Tropez begeleiden leerlingen in de bediening en in de keuken. We zijn een erkend leerbedrijf met eigen leermeesters. Samen met ons "zusje" Café Cuisine St. Maxime komen we voort uit een familiebedrijf met meer dan 150 jaar horeca ervaring. Fo

Wij van St. Tropez begeleiden leerlingen in de bediening en in de keuken. We zijn een erkend leerbedrijf met eigen leermeesters. Samen met ons "zusje" Café Cuisine St. Maxime komen we voort uit een familiebedrijf met meer dan 150 jaar horeca ervaring. Formidable!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij van St. Tropez begeleiden leerlingen in de bediening en in de keuken. We zijn een erkend leerbedrijf met eigen leermeesters. Samen met ons "zusje" Café Cuisine St. Maxime komen we voort uit een familiebedrijf met meer dan 150 jaar horeca ervaring. Formidable!

Wat biedt het bedrijf?

Wij van St. Tropez begeleiden leerlingen in de bediening en in de keuken. We zijn een erkend leerbedrijf met eigen leermeesters. Samen met ons "zusje" Café Cuisine St. Maxime komen we voort uit een familiebedrijf met meer dan 150 jaar horeca ervaring. Formidable!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder