Retailspecialist

Koning Willem Koning Willem maakt het overal gezellig!

We zijn een beginnend leerbedrijf, dus moeten zelf ook een beetje leren. Er is veel te doen bij ons. Baliewerk met kassa's, we verwelkomen mensen bij de ingang (deur open, praatje maken), zoeken leuke muziek uit, helpen mensen bij spellenkeuze, gaan eventueel een spel met ze spelen, maken tegoedbonnen, gooien regelmatig alles in de winkel om als we weer een beter of ander idee hebben, vinden optredens leuk in de winkel, voeren leveringen in, doen bestellingen en speldemonstraties. Kortom, we geven iedereen het Koning Willem Gevoel. Je leert bij ons zelfstandig werken, natuurlijk onder begeleiding. Aan het bovenstaande kun je zien dat je bij Koning Willem een duizendpoot moet zijn of willen worden. We hopen dat je open staat om het beste van zichzelf te geven, waardoor je ook het beste van de klant terugkrijgt. Belangrijk is dat je spellen spelen leuk vindt. Verkopen kan iedereen, de mensen een goed gevoel geven moet ook een beetje in je zitten.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zouden het geweldig vinden als je het leuk vindt om mensen blij te maken. Bij binnenkomst en vertrek. Bij koning Willem steken we heel erg veel energie in mensen. Wat zoeken ze, wat willen ze en het belangrijkst: hoe gaan we dat voor hen regelen? Soms hebben we iets niet en dan sturen de klanten naar een ander winkel. Het belangrijkste is dat ze geholpen worden. Het liefst bij ons natuurlijk en anders elders. We houden ervan om dingen in de winkel te veranderen en dat doen we best vaak. Dus we hopen dat jij dat ook vindt en kunt. Waar liggen kansen, hoe maken we het nog leuker? Wat we de klanten beloven doen we ook, overal. Achter de balie, bij speladvies, speluitleg, aan de telefoon, in de chat. Dus echt overal. We hopen dat je veel energie hebt en dat ook in de winkel wil stoppen, want zonder die energie is Koning Willem een gewone winkel. En dat zijn we echt niet. Je hebt bij ons alle ruimte jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat je leuk vindt. Daar helpen we je graag bij.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn bereid je een vergoeding te geven en als je bereid bent om ook op zaterdag te werken, geven we graag wat extra's. We nog niet zo lang leerbedrijf, dus het is voor ons ook een beetje zoeken. Het is misschien mogelijk om na je stage zaterdagmedewerker bij ons te worden, maar ook dat is voor ons nog uitvogelen. Op zaterdag regelen wij de lunch (door de week neemt iedereen zelf zijn eten mee) en op zaterdag na afloop (vijf) uur zitten we bij elkaar met een hapje en drankje (al is dat natuurlijk vrijblijvend). Het team van Koning Willem is al 26 jaar erg hecht en met elke (ex) medewerker is een goed contact. Het zegt wel wat dat medewerkers die al 10 jaar niet meer bij ons werken ons in drukke tijden graag komen helpen. In die drukke tijden staan we soms met 13 medewerkers in de winkel. Op een gemiddelde zaterdag zijn we met 5 of 6.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4 Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
  • Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W4 Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5 Doet operationele verbetervoorstellen

lees verder