Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Jut en Jul Gastrobar Jut&Jul | Gastrobar --> ken jij onze legendarische personeelsuitjes al?

Bij ons ga je meedraaien in onze nieuwe zaak. We zijn een grote zaak me een gezellig en hardwerkend team. Sta je in de keuken? Chefkok Roy ( 35 jr ) leert je de kneepjes van het vak! Sta je in de bediening? Eigenaren Roel en Laura ( 33 en 32 jr ) leren je samen met het team hoe wij het doen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ga je samen met ons aan de slag? Ligt je kennis al hoog of juist helemaal niet? Onze zaak is groot genoeg om voor iedereen een plekje te vinden wat bij je past!

Wat biedt het bedrijf?

Heb je al eens gehoord van onze legendarische personeelsuitjes? Bij Jut&Jul kom je thuis, zijn we niet alleen je werk maar ook je familie! Wat kun je van ons verwachten? • Een keuken waar je kokshanden van beginnen te jeuken • De lekkerste personeelsmaaltijden • Natuurlijk sluiten we de dag samen gezellig af met een drankje • Ruimte voor ontwikkeling door training of opleiding op onze kosten • Het gezelligste terras van Deurne! • Een goed en groeiend salaris

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder