Manager / ondernemer horeca

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe Leerzame stage in Bar Bistro Duco!

Jij ondersteunt op lerende wijze het F&B Team. Jij zorgt voor de juiste mise en place. Zo verloopt alles vlekkeloos. Jij bedient de gasten. Zij worden blij van jou! Jij geeft de gasten uitleg over de menu- en wijnkaart en de lekkerste combinaties die hierbij horen. Jij dekt de mooiste tafels, waarna je ze ook zorgvuldig weet af te ruimen. Fijn voor de gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij weet al precies wat gastvrijheid is. Jij beheerst de Nederlandse taal helemaal top en bent communicatief vaardig. Extra mooi meegenomen als je ook Engels en Duits spreekt ;) Jij houdt van variatie. Je geniet van de diverse werkzaamheden en staat open voor verschillende werktijden. Jij hebt een proactieve houding. Zelfstandig, flexibel én verantwoordelijk. Je bent dus een echte topper! Jij hebt leidinggevende capaciteiten

Wat biedt het bedrijf?

Stagevergoeding. Fijn! Ruimte om te verdiepen in zelf opgemaakte praktijkopdrachten. Een gratis overnachting in een Fletcher hotel na jouw indiensttreding. Een dynamische werkplek met de leukste collega’s. Volop doorgroeimogelijkheden. Alles kan bij Fletcher! Flexibele werktijden- en dagen. Een fijne personeelskorting in alle Fletcher hotels. Tot 70% korting bij de personeelsvoordeelwinkel.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder