Timmerman

Aannemingsbedrijf Carlebur B.V. -

De werkzaamheden omvatten eigenlijk alle bouwkundige zaken zoals funderingen maken, wanden plaatsen, kozijnen stellen, isoleren, gevelbekleding monteren etc. Dit zal je de ene keer doen in een woning de andere keer in een kantoor, winkel, opslagloods of school. Veel van onze projecten zijn in de omgeving van Den Helder. Je zal meestal op locatie werken en 's ochtends meteen naar de bouwplaats gaan. Soms kom je bij ons op de werkplaats om bouwmaterialen te bewerken, materieel en materiaal op te halen of veiligheidsinstructies bij te wonen. Je zal ervaring opdoen in de samenwerking met onze onderaannemers zoals loodgieters, dakdekkers en elektriciens. Wie heeft wat wanneer nodig en wat is de handigste werkvolgorde. Zo leer je hoe we samen op de bouwplaats het project het beste realiseren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt interesse in timmeren, monteren, zagen etc. Je bent handig, maar je wilt meer leren. Je streven is om uiteindelijk zelfstandig werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Het motiveert je dat je samen met ons dingen kunt gaan maken die over 10, 25 of 50 jaar nog steeds gebruikt worden. En je heb het verantwoordelijkheidsgevoel om samen met onze collega's kwaliteit te leveren.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben gevarieerde projecten bij zowel particulieren thuis als bij bedrijven en overheidsgebouwen. Elk project is uniek, met weinig repeterende werkzaamheden. Sommige van onze voormalige leerlingen zijn bij ons in vaste dienst gekomen. Wanneer je vakvolwassen bent en de benodigde vaardigheden hebt is er de mogelijkheid om meewerkend uitvoerder te worden. Wij zijn een kleine platte organisatie met korte lijnen en veel contact tussen kantoor en de bouwplaats. Aan het eind de week komen alle medewerkers bijeen om de week door te spreken.

Wat ga je leren?

  • Bewerken en verwerken bouwmaterialen en (prefab)elementen
  • B1-K1-W1 Richt werkplek in
  • B1-K1-W2 Zet bouwwerk uit en controleert maatvoering
  • B1-K1-W3 Verwijdert constructiedelen
  • B1-K1-W4 Stelt hulp- en/of ondersteuningsconstructies
  • B1-K1-W5 Bewerkt bouwmaterialen
  • B1-K1-W6 Plaatst prefab elementen (ruwbouw)
  • B1-K1-W7 Monteert producten en onderdelen (afbouw)
  • B1-K1-W8 Ruimt werkplek op

lees verder