Manager / ondernemer horeca

Bij Goes Uitdagende stage Ondernemer Horeca Utrecht e.o.

Restaurant Bij Goes is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. Bij Goes richt zicht zowel op de zakelijke als particuliere markt en biedt de volgende diensten aan: Ontbijt en Lunch, Catering , Vergaderen, Groepsdiners, Feesten en partijen. Je werkt dagelijks mee op de werkvloer om de praktijkvaardigheid uit te oefenen. Daarnaast leer je hoe je een horecaonderneming moet runnen en krijg je inzichten in: HR, Marketing, Financien, Inkoop, Verkoop, Gastvrijheid. Solliciteer dan direct met je CV via info@bijgoesdemeern.nl Wij kijken uit naar je reactie!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over: een vlotte babbel, gastvrijheid, oog voor detail en hygiene, commerciele vaardigheden, flexibiliteit, werken volgens de regels en een goed geheugen.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een klein en hecht team, waar je de mogelijkheid hebt om zelf ideeën in te brengen en te ontwikkelen mits je initiatief toont. Na een goede afronding van je stage heb je doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf en kans op een vaste aanstelling. Ons moderne en industriële zaak, zorgt voor een goede ambiance en aangenaam verblijf voor onze gasten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder