Mediavormgever

Soul Kitchen B.V. Allround stage content creatie bij creative agency Soul Kitchen in De Bilt, Utrecht.

Wil jij ontdekken hoe het achter de schermen bij een creatief bureau werkt? Kom creëren en leren bij Soul Kitchen als Allround stagiair content creatie. Als je bij Soul Kitchen een stageplek krijgt, weet je één ding zeker: geen dag is hetzelfde. Verwacht niet dat je steeds hetzelfde werk doet. Verwacht wél uitdagingen, nieuwe dingen proberen, ontdekken, leren. Er komen nogal wat mensen over de vloer waar jij iets van op kunt steken. Of het nou gaat om het schrijven van short copy, vette blogs, het editen van video’s, het community management van een of meer van onze social media kanalen, SEO-optimalisatie van websites of social media marketing; je ontmoet de beste specialisten. Als Allround stage content creatie ben jij volwaardig onderdeel van ons team. Je draait mee in campagnes van pre-productie tot evaluatie. Ook zie je van heel dichtbij hoe een snel groeiend bedrijf vorm krijgt en draag jij daar zelfs een steentje aan bij!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Je neemt graag het initiatief en bent een echte doener; Je houdt van verhalen vertellen met beeld, video en tekst; Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift; Je bent zelfstandig, gedreven en enthousiast; Je hebt interesse in Adobe programma’s (Photoshop, Indesign, Premiere Pro of Illustrator) of Final Cut Pro; En last but not least: je volgt een opleiding in de richting van communicatie, marketing, design, videografie, fotografie, content creatie of een branding gerelateerde opleiding.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Mooi werk maken voor leuke en diverse opdrachtgevers; Een informele werksfeer in een enthousiast team; Ontmoet onze experts in copywriting, grafisch ontwerp en online Verken de wereld van AI en leer te werken met GPT-4 en custom GPT's. De vrijheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen; Een eigen werkplek; Verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief; Persoonlijke begeleiding; Vrijheid om je schoolopdrachten te maken. Werken in een creatieve en groene omgeving nét buiten Utrecht; Geniet dagelijks van een goed verzorgde biologische lunch en uitstekende koffie; Een stagevergoeding van € 350,- per maand.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder