Zelfstandig werkend kok

Restaurant Amis Een leerplek waar eigen inbreng gewaardeerd word!

Volledig mee draaien in ons keuken team! Door ons relatief kleine team werk je vaak samen met dezelfde collega's. Je band met ons wordt hecht, gezellig én leerzaam wij kijken uit naar je komst.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociale vaardigheden, interesse in dit geweldige vak, gezelligheid én nieuwsgierigheid

Wat biedt het bedrijf?

Door ons relatief kleine team ( zo'n 20 collega's ) leer je elkaar goed kennen. Wij hechten waarde aan gezelligheid, pas je in ons team? Dan zullen wij er veel aan doen om jou ons ons gezellige team te houden! Er word veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van onze studenten op school gebied.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder