Leidinggevende bediening

Noble Kitchen B.V. Enthousiaste leidinggevende bediening

Als stagiaire of leerling in de bediening leer je alle ins en outs van het vak. Onze leermeesters staan voor je klaar om je te begeleiden en op te leiden. Maar het is uiteindelijk aan jou om het beste uit jezelf te halen. Jij geeft zelf aan hoeveel je wilt leren en welke verantwoordelijkheden je wilt nemen. En dat allemaal in een gezellige en professionele werkomgeving! Je kunt zowel in Bernardus Café als in het met Michelinster bekroonde restaurant stage lopen. Wij bieden een leerzame stageperiode met een goede begeleiding en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dus ben jij enthousiast, leergierig en heb je een passie voor de horeca?

Naar wie zijn wij op zoek?

- Gastvrij en representatief - Je beschikt over natuurlijke dienstverlenende houding en bent een team player - Oog voor detail & kwaliteit - Flexibel en stressbestendig - Enthousiast en gemotiveerd

Wat biedt het bedrijf?

- Een flexibele werkweek (aantal dagen afhankelijk van BPV) - Inhouse experience (verzorgd diner voor 2 personen), - Korting bij de restaurants van Edwin Kats, - Interne trainingen - Enthousiast team

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder