Marketing & Communication Specialist

Connetix B.V. Zoek jij een leuke en leerzame stage? Wij hebben die voor jou. Hopelijk spreken we je snel!

Connetix zoekt een creatieve en gemotiveerde marketing stagiair(e) met oog voor kwaliteit, die een grote bijdrage kan leveren aan het realiseren van onze groei ambities. Hierin is Marketing essentieel. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en innovatie, waardoor je direct de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen door middel van ‘learning on the job’. Hierdoor kan je jouw online marketing-vaardigheden op professioneel niveau ontwikkelen. Je schrijft voor een technische doelgroep, waarbij je de ruimte krijgt om je te verdiepen in deze doelgroep. Je zal onder andere gaan helpen onze sociale kanalen verder uit te bouwen met de best passende content voor onze doelgroep.

Naar wie zijn wij op zoek?

Functie eisen je zit in het 2e of 3e jaar in de richting van Marketing: vanaf september 2024 minimaal 4 maanden beschikbaar; je bent minimaal 32 uur beschikbaar en bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage; goed ontwikkelde schriftelijke vaardigheden en stevige gesprekspartner; ambitieus en proactief karakter; krijgt energie van het bedenken van nieuwe wervingsstrategieën en content; het lijkt je leuk om binnen een sociale en commerciële omgeving te werken. Profiel Motivatie voor ons is erg belangrijk. Wij behandelen iedereen gelijkwaardig, waardoor je ook als Stagiair(e) veel verantwoordelijkheid krijgt. Hierdoor kom je te werken bij een bedrijf waar je mogelijk ook na het afronden van je studie kan werken!

Wat biedt het bedrijf?

Als marketing stagiair(e) draag jij veel bij op de afdeling Marketing. Jij kunt daarom het volgende verwachten: een stagevergoeding van €450,-; een uitdagende en zelfstandige stage bij een groeiende recruitmentbureau in Rotterdam; de kans om nieuwe vaardigheden op te doen en te groeien in online marketing; een jong bedrijf dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer; reiskostenvergoeding (als je niet in het bezit bent van een studenten OV); uitzicht op een baan na je studie (bijvoorbeeld als Online Marketeer of Recruitment Marketeer); een fijne werksfeer met in de pauze o.a. tafeltennis, wandelen of een gezellige lunch; maandelijks teamuitjes; en natuurlijk gezellige en jonge collega’s!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder