Meewerkend horeca ondernemer

Sand & Pepper Sand & Pepper is op zoek naar onze rots in de branding, in de vorm van een stralende: Meewerkend Horeca Ondernemer!

Bij Sand & Pepper zijn we op zoek naar een gezellige stagiaire die zin heeft in een leerzame tijd bij de leukste beachbar van Zeeland. Je draait mee op de vloer binnen een fijn, hecht vast team en een hoop enthousiaste flexwerkers. De werkzaamheden zijn divers, naast stage lopen in de bediening kun je meekijken en leren op het gebied van bestellingen en voorraadbeheer, roosters, inzicht in bedrijfsprocessen etc. We hopen gauw van je te horen, zodat we er een toffe stage van kunnen maken met elkaar!

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, leergierig, pro-actief, nieuwsgierig, geïnteresseerd, open houding, oprecht, eerlijk & gezellig!

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne, veilige en toegankelijke omgeving met een hoop mensen die je graag iets willen leren over de horeca. We hebben een heel gezellig en enthousiast team, waarvan alle personen erg verantwoordelijk en betrouwbaar zijn. We lunchen en dineren altijd met elkaar (of een deel van het team), we sluiten gezellig af, we houden personeelsfeestjes en we vieren je verjaardag uiteraard! Verder kan je een goeie stagevergoeding verwachten, reiskostenvergoeding indien van toepassing en ook voor een slaapplaats kunnen we altijd meedenken. Ook kan je bij een goede afronding van je stage altijd in dienst blijven als flexwerker.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder