Meewerkend horeca ondernemer

Jonkers De Pannekoekenbakker De Pannekoekenbakker Buren. Altijd een feest!!

De werknemer gaat zowel in de keuken als in de bediening ervaring opdoen en meewerken in de eerste periode. Na de inwerkfase zal de werknemer zelfstandig teams aansturen, planningen maken en samen met de oproepkrachten ervoor zorgen dat onze gasten niets tekort komen. Voorafgaand of na afloop zorgen dat het restaurant klaar is voor het ontvangst van gasten, en opmaken van kas register. Deelnemen aan de vergaderingen met vaste team en meedenken over voortgang van het bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

De werknemer moet oplossingsgericht zijn en in staat om anderen aan te sturen. Communicatief vaardig zijn naar gasten en collega's toe.

Wat biedt het bedrijf?

Het is mogelijk om door te groeien naar een leidinggevende functie en bij positief advies werkgever is er binnen de franchise een mogelijkheid om een eigen restaurant te beginnen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder