Logistiek medewerker

Buko Infrasupport B.V. Ben jij een enthousiaste student en heb jij gevoel voor techniek? Wij leren jou graag kennen!

In deze boeiende SBB-opleiding ontdek je de veelzijdige wereld van techniek, met een focus op het ontwikkelen en testen van diverse installaties voor tijdelijke verkeersregelingen, slagbomen en camerasystemen. Als aankomend expert in het testen krijg je de kans om jouw creatieve oplossingen te laten schitteren en te bewijzen dat jouw technische ontwerpen solide zijn. Naast je rol in het testen, draag je bij aan voorraadbeheer en heb je de vrijheid om innovatieve producten te bedenken, zoals futuristische systemen welke toegepast kunnen worden bij weg werkzaamheden of evenementen. Dit alles gebeurt in een omgeving waarin technologie de toekomst vormgeeft, waardoor je niet alleen leert, maar ook actief bijdraagt aan een dynamische en gestroomlijnde technologische toekomst. Jij leert de details van de techniek (PLC) en wordt getriggerd om innovatief na te denken.

Naar wie zijn wij op zoek?

WIE ZOEKEN WIJ? Je bent nu enthousiast over de werkplek als BBL student maar over welke eigenschappen moet je dan bezitten? Nou dat vertellen we je nu: Je hebt affiniteit met techniek (tekeningen lezen, handig met kniptang en stroomdraad, en weet wat sleutel 13 is) Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Redelijke beheersing van de Nederlandse taal) Je bent gemotiveerd en je wordt graag uitgedaagd om verder te groeien en te ontwikkelen zowel op kennisvlak maar ook als persoon.

Wat biedt het bedrijf?

Ontdek jouw technische toekomst bij BUKO Infrasupport! Of je nu civiele techniek, logistiek of technisch beheer interessant vindt, bij ons ontwikkel je vaardigheden en maak je deel uit van een toonaangevende speler in tijdelijke verkeersmaatregelen. Als leerling in Dynamisch Verkeersmanagement ervaar je een stimulerende omgeving en krijg je begeleiding van ervaren professionals. BUKO Infrasupport onderscheidt zich door toewijding aan groei en ontwikkeling, waarbij jouw potentieel wordt benut in innovatieve projecten. Als (leerling) werfmedewerker speel je een cruciale rol in soepele verkeersstromen, terwijl wij jou uitstekende begeleiding bieden als BBL student. Welkom bij een warm team waar ruimte is om te leren en te groeien, essentieel voor jouw succes in de toekomst van de verkeerstechniek.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder