Logistiek medewerker

Beijer Projects Cadeaumaker gezocht: een uniek kijkje in de wereld van cadeaus

Welkom in de wereld van cadeaus! Via onze webshops Cadeaumakers.nl en Mannenbox.com bestellen elke dag Nederlandse en Belgische klanten cadeaus en cadeaupakketten. Wij bezorgen dus iedere dag een glimlach op iemands gezicht. Het is voor ons belangrijk dat je bij ons een cadeau vindt wat écht bij iemand past. Daarbij staat het creëren van een originele cadeaubeleving voorop. Ons team is klein, wat betekent dat jij een grote rol gaat spelen. Als (stagiair logistiek medewerker vervul jij een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Als logistiek medewerker ben jij een cadeaumaker: je bent bezig met het inpakken en samenstellen van cadeaus en cadeaupakketten. Dat wil zeggen: je stelt cadeaupakketten samen voor de voorraad (o.a. cadeaupakketten samenstellen, etiketteren van producten), je maakt bestelde cadeaupakketten klaar voor verzending, neemt initiatief bij alle andere werkzaamheden in het magazijn zoals het verbeteren van het magazijn en inboeken van inkomende goederen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Betrokkenheid: Jij hebt affiniteit met de cadeauwereld (of bent hierin zeer geïnteresseerd) en het is voor jou echt een passie om iemand blij te maken met een cadeau. Je bent onderdeel van het team en onze waarden sluiten aan bij wie jij bent. Als teamlid draag je uit wie wij zijn en wat wij doen. Net als andere teamleden ben je betrokken bij alle relevante ontwikkelingen. - Initiatiefrijk: Jij gaat niet zitten wachten totdat iemand zegt wat je moet doen, maar jij ziet zelf het werk en steekt altijd je handen uit je mouwen. - Flexibel: Jij houdt niet vast aan een specifieke taakverdeling, maar beweegt mee in waar de situatie om vraagt. - Vindingrijk: In je werk zal je situaties tegenkomen waar geen kant-en-klare oplossing voor is. Jij denkt in oplossingen en vindt het leuk om dingen te proberen. - Jij bent je bewust van jouw talent en hebt duidelijk voor ogen hoe je voor ons van meerwaarde kunt zijn.

Wat biedt het bedrijf?

- Zingeving in je werk - Jong en dynamisch team van collega’s - Zeer afwisselende functie - Veel ruimte voor creativiteit en jouw eigen inbreng - Flexibele werkuren - Vergoeding in overleg

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

lees verder