Zelfstandig werkend bakker

Olala chocola Breda Wil jij alles leren over chocola? Olala Chocola zoekt stagiaires 2023/2024

Je gaat samen met ons meedraaien in het bedrijf en je hebt dus onderdeel van ons Olala team. Dat betekend dat je allereerst gaat leren hoe je met chocolade moet werken en daar komen natuurlijk een aantal technieken bij kijken. Wij hebben een 'open' atelier dus de mensen in de Winkel kunnen zien hoe alles gemaakt word. We hebben veel workshops en kinderfeestjes, ook die vinden plaats in het atelier, waar wij tegelijkertijd ook werken. Er is geen dag hetzelfde bij Olala en het is erg afwisselend werk. Het kan zijn dat je winkel producten gaat maken, bestellingen mag maken en tijdens de drukke periodes veel "thema' producten zult leren maken. Je begint om 10 uur en de werkdag is om 5 uur afgelopen.

Naar wie zijn wij op zoek?

enthousiast en leergierig ook vinden wij oog voor detail, flexibiliteit en nauwkeurigheid erg belangrijk

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige stageplek in een hecht team

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder