Zelfstandig werkend kok

Jongens van Zand en Klei B.V. Ruwe diamant gezocht voor in de keuken die gepolijst wil worden tot glanzende keukenkanjer.

Als zelfstandig werkend kok maak je deel uit van ons kleine keukenteam, bestaande uit mensen die streven naar perfectie, onder professionele leiding van chef-kok en eigenaar Tako Hoefsloot. Bij “de jongens van zand en klei” geloven we dat eten een feest moet zijn. Onze keuken is voor 75% plantaardig en 25% dierlijk. We zijn altijd op zoek naar vernieuwing en uitdagingen die passen binnen het concept van “Zand en Klei” Eenvoud… maar top van smaak! WAT STAAT JE TE WACHTEN? • Bereiden van zowel koude als warme gerechten. • Mise en place en het maken van bestellingen. • Samenwerken met het team om de perfecte service en kwaliteit te leveren. • Bewaken van orde en netheid in de keuken. • Assisteren van de chef waar nodig. • Controleren van leveringen.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Enthousiast, gepassioneerd en klaar om te groeien. • Oog voor detail en een echte "hands-on" mentaliteit. • Stressbestendig en altijd klaar voor actie. • teamplayer lekker creatief

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne leeromgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien tot een goede kok. Mogelijkheid om door te groeien binnen "de jongens van zand en klei" Leuke medewerkers om je heen. Aantrekkelijke werktijden. Op zon en feestdagen zijn we gesloten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder