Marketing & Communication Specialist

La Moustache BOL junior accountmanager, commercieel medewerker binnendienst, leidinggevende team, management assistant, medewerker marketing en communicatie, vestigingsmanager groothandel

La Moustache is op zoek naar een COMMERCIEEL MEDEWERKER / JUNIOR ACCOUNTMANAGER, die naast klantcontact ook enkele logistieke taken wil vervullen. Wij verkopen relatiegeschenken, promotionele artikelen, bedrijfskleding en kerstpakketten. Het betreft een fulltime functie (40 uur p/week) met administratieve en commerciƫle taken vanuit de binnendienst. Dus steek jij je handen uit de mouwen en ga je voor ons offertes, orders en klant- / leverancierscontact hiervan verzorgen? Maar wil jij ook in- en uitgaande goederen verwerken, het magazijn organiseren, eventueel rijden in een bedrijfsbusje of kleine vrachtwagen, inpakken van kerstpakketten, ompakken van zendingen, dossiers opbergen, werken in een gezellig team van 10 personen met allemaal hetzelfde doel: een tevreden klant! M.a.w. ben jij leergierig en bereid hierin alles te leren om een brede basis voor een commercieel medewerker / junior accountmanager te krijgen? Stuur dan snel je CV met motivatiebrief naar info@lamoustache.nl.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een positieve instelling, klantgericht denken, commerciƫle en logistieke interesse, stressbestendigheid, actieve werkhouding en de wil om te leren. Met de mogelijkheid van een vaste aanstelling na de stage als doelstelling.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een veelzijdige leeromgeving, waarbij de student in een organisatie van 10 personen deel gaat uit maken van het team en tevens voldoende mogelijkheden heeft om de schooltaken te vervullen. Vele stagiaires gingen voor en hebben de stage als zeer leerzaam ervaren, waarbij het eigen initiatief en inzet resulteert in een win-win situatie.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder