Medewerker productietechniek

Geffen Products B.V. Ben jij die enthousiaste constructiewerker welke graag constructief te werk gaat? Wij hebben een uitdagende stage voor jou!

Op zoek naar een stage met ruimte om zelf initiatief te nemen, te ontdekken waar jouw interesses liggen en zelfstandig te werken in teamverband? Wij hebben altijd afwisselende maatwerk projecten waardoor jij veel ervaring op kan doen. Als constructiewerker bij Geffen Products: Vervaardig je producten Bereidt eigen werkzaamheden voor Stelt machine en gereedschappen in en af Bewerkt en vervormt materialen Meet en controleert vervaardigde producten Rondt uitgevoerde werkzaamheden af Vervaardigt constructiewerken Bereidt constructiewerkzaamheden voor Voert constructiewerkzaamheden uit Rondt constructiewerkzaamheden af Mail je motivatie om bij ons aan de slag te willen gaan, wij leggen je graag in een kennismakingsgesprek uit wat wij jou te bieden hebben!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als jonge student met passie voor constructiewerk zijn de volgende vaardigheden de basis voor jouw succes: Enthousiasme en leergierigheid om jezelf te ontwikkelen. Samenwerken in teamverband om samen unieke projecten te realiseren. Nauwkeurigheid om mooie producten te vervaardigen. Beheersen van het instellen van machines voor optimale prestaties. Vaardigheid in materiaalbewerking en -vorming, waar ruw materiaal tot waardevolle product wordt omgevormd. Betrokkenheid bij de projecten waaraan je werkt.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een leuk team aan collega's bieden wij je: de mogelijkheid te ontdekken waar jouw interesses naar uit gaan, je helpen groeien in het vak tot een echte vakman, de mogelijkheid op een vaste baan én een unieke ervaring waarbij twee werelden (metaal en kunststof) samen komen!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder