Kok

Restaurant De Cockpit B.V. Soms zie je ze vliegen, bij ons letterlijk als Kok bij Restaurant De Cockpit, Breda International Airport.

Keuken, koude kant, warme kant

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal en geïnteresseerd

Wat biedt het bedrijf?

De Cockpit is een restaurant bij Breda International Airport. (Vliegveld Seppe). Het team (de Crew) bestaat uit mensen van 16 tot 65 jaar, maar het merendeel is tussen de 18 en 30 jaar. De Cockpit is een moderne zaak met gasten die komen voor een kopje koffie, een lunch, of diner. We bieden een leuke en gezellige werkplek maar wel met een serieuze werkmentaliteit.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder