Gastheer / -vrouw

Bistrôt Chapeau Op zoek naar een leerplaats van kwaliteit? Kom leren bij Bistrôt Chapeau in 't Gooi bekroond met een BIB GOURMAND!

Bij Bistrot Chapeau werken we in een klein, jong en enthousiast team waarbij je als leerling met alle facetten van het vak in aanraking komt. Je werkt vrijwel altijd één op één met je leermeester, en word daardoor tijdens je leerperiode intensief begeleid door ervaren professionals. Ook kom je in aanraking met alle onderdelen van ons vak, wij werken niet met wijken, runners of barmedewerkers.. wij vinden dat iedereen all-round moet kunnen functioneren/leren. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in ons team zichzelf moet kunnen zijn, en er vrijheid moet zijn voor gerichte ontwikkeling zoals wijn, kaas, koffie etc. Ook hierin is een hebben wij de benodigde ervaring, papieren en mogelijkheden om je goed te begeleiden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van de leerling een positieve instelling en enthousiasme voor het mooie horeca-vak. Wij doen ons werk met passie en dragen dat graag over. Wanneer je je opleiding serieus neemt, en in de praktijk alles wil leren ben je van harte welkom. Onze instelling is gemotiveerd, wij geloven in een positieve teamspirit en streven naar een perfecte beleving van onze gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden - een plezierige werkomgeving in een klein team van jonge enthousiaste mensen - een leerplaats van niveau; BIB GOURMAND (Michelin), GAULT&MILLAU, THE FORK INSIDER, HEERLIJK TOP500, BESTE TERRAS VAN 'T GOOI - reiskosten of vervoersmiddel in overleg - bovengemiddeld salaris - meedelen in extra beloningen - leuke attenties met feestdagen en speciale dagen - elke dag één op één tijd met je leermeester, welke een ervaren horeca professional is - bedrijfskleding in bruikleen - elke werkdag een verse gezonde maaltijd inclusief drankjes - vaste vrije dagen/vakanties - doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot een vaste aanstelling - getuigenschrift en referentie Salaris conform CAO en mogelijkheden tot extra beloning. Kom je van buiten Blaricum dan is een bijdrage in de reiskosten bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder