Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Spare Rib Express Bergen op Zoom

Spare Rib Express kenmerkt zich sinds 1992 als bezorgrestaurant en onderscheidt zich in de branche van maaltijdbezorgers door het leveren van hoogwaardige dagverse vlees-, vis- en kip maaltijden die efficiƫnt en ambachtelijk bereid worden. Als premium maaltijdbezorger biedt Spare Rib Express de consument verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Spare Rib Express Bergen op Zoom is de ideale plek om je als student te ontwikkelen binnen de horecabranche. De thuisbezorgd branche ontwikkelt zich exceptioneel en dit zal in de toekomst verder toenemen. Binnen onze organisatie ontwikkel je verschillende competenties, die zullen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Naast het bereiden en bezorgen van hoogwaardige dagverse maaltijden, krijg je bij Spare Rib Express de mogelijkheid om door te groeien. Wekelijkse evaluaties en intensieve begeleiding zorgen ervoor dat jij klaar bent voor de volgende stap.

Naar wie zijn wij op zoek?

Spare Rib Express kenmerkt zich sinds 1992 als bezorgrestaurant en onderscheidt zich in de branche van maaltijdbezorgers door het leveren van hoogwaardige dagverse vlees-, vis- en kipmaaltijden die efficiƫnt en ambachtelijk bereid worden. Als premium maaltijdbezorger biedt Spare Rib Express de consument verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat biedt het bedrijf?

Spare Rib Express Bergen op Zoom is de ideale plek om je als student te ontwikkelen binnen de horecabranche. De thuisbezorgd branche ontwikkelt zich exceptioneel en dit zal in de toekomst verder toenemen. Binnen onze organisatie ontwikkel je verschillende competenties, die zullen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Naast het bereiden en bezorgen van hoogwaardige dagverse maaltijden, krijg je bij Spare Rib Express de mogelijkheid om door te groeien. Wekelijkse evaluaties en intensieve begeleiding zorgen ervoor dat jij klaar bent voor de volgende stap.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder