Sport- en bewegingsleider

Lifestyle Center Laarbeek B.V. 3e en 4e jaars studenten (bewegingsagoog, leefstijl en voeding, personal training) die weten wat ze willen kunnen bij ons veel leren!

Lifestyle center Laarbeek is inmiddels 28 jaar een begrip in Beek en Donk. Wat begon in 1995, in een ruimte onderin zwembad de Koppelen, aan de parklaan 4 in Beek en Donk is met een tussenstap aan de Otterweg, inmiddels uitgegroeid tot de multifunctionele club die er nu staat. Weer aan de Parklaan, maar nu op nummer 6! We staan bekend in de regio als een premium club, waar je ondanks de vele bezoekers toch als persoon gekend wordt. Onze missie is dat we de komende jaren nóg verder uitgroeien tot een club met een high level aan service en gastgerichtheid. Onze kernwaarden Zorgzaamheid - Kwaliteit - Vertrouwen - Professionaliteit staan centraal en kun je hopelijk als een rode draad beleven, voelen, ervaren wanneer je bij onze club bent. Multifunctionaliteit is een belangrijk ingrediënt bij Lifestyle center Laarbeek. Daarom hebben we een eigen praktijk Fysiotherapie en diëtetiek in huis! De samenwerking onderling is erg belangrijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Afhankelijk van de richting die je gekozen hebt wordt er een passende stage aangeboden. We proberen je breed in te zetten en afhankelijk van je eigen POP's en inzet kun je veel leren binnen onze organisatie. Kenmerken waar je over moet beschikken: - Je bent Nieuwsgierig en leergierig - Proactief - Je komt je afspraken na - Je bent een voorbeeld voor onze gasten, maar ook voor je collega's en leidinggevenden - Je bent flexibel en gezondheid en sport zit in je DNA - Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit - Je bent nieuwsgierig en leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Jij bent een stagiair die proactief is en graag wil leren. Daarnaast vind je het fijn om met mensen te werken en hen te helpen doelen te behalen. We verwachten dat je daadwerkelijk veel in de praktijk meedraait, eerst onder begeleiding van een trainer/coach en later zelfstandig. Als je de verantwoordelijkheid aankunt en dat ook laat zien, dan krijg je deze ook. Binnen onze bedrijven zijn we regelmatig op zoek naar kwalitatief goede versterking van ons team. Wanneer je een goede stage laat zien dan zijn er zeker toekomstmogelijkheden voor je.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder