Medewerker hovenier

Lepona Tuinarrangeurs B.V. Medewerker hovenier welke openstaat voor vernieuwing in iedere Groene Ruimte!

Als student ga je ons helpen met het aanleggen en onderhoud van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Je denkt mee over de inrichting en werkt met de nieuwste duurzame materialen. Je leert de nieuwste ontwikkelingen over watermanagement en milieu ,leert duidelijk te communiceren met onze klanten en wordt begeleidt om zelf verantwoording te nemen . Natuurlijk is er de mogelijkheid om door te groeien naar teamleider of een vaste baan en krijg je inzicht in de werkzaamheden op kantoor. Wil je jezelf meer ontplooien richting tuinontwerp ?

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor groen en oog voor detail ,werkt graag in een team en wil net als ons een stempel drukken op een duurzaam groen leven ,ons bedrijf is dan voor jouw een uitdaging. Het is natuurlijk een pre als je leergierig , handig en graag buiten bent, want daar vinden de werkzaamheden met jouw collega's plaats. Zelf een tuin willen aanleggen of verzorgen? Als je deze vaardigheden bezit dan krijg je daar de kans voor! We begeleiden op de achtergrond jouw project van A tot Z en maken opnames die je mee krijgt en altijd kunt bewaren ,een tuin helemaal aangelegd door jouw als aankomend top hovenier! Ben jij de hovenier die houdt van uitdagingen en zijn vaardigheden graag wil laten zien en ontplooien dan is Lepona Tuinarrangeurs voor jouw de plek voor de toekomst.

Wat biedt het bedrijf?

Lepona Tuinarrangeurs biedt je een leuk jong team, kans op een vaste baan en heel veel gezelligheid. Verder vinden we samenwerking met al je collega's heel belangrijk en houden we van " het creatief inrichten van een groene leefomgeving" Je maakt gebruik van innovatieve producten en materialen, leert om zelfstandig te werken, zodat je in de toekomst een geheel eigen groen- project kunt aanleggen. Uitdagingen zijn er altijd en.... op donderdag na het werk is er tijd voor iets lekkers en gezelligheid met je collega hoveniers!

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder