Assistant Business Services

OPEN32 Stage OPEN32 Marketing, Social Media en Multimedia

Voor het nieuwe seizoen zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) met een passie voor fashion en grafische vormgeving. Op onze Marketing/e-Commerce afdeling werken we met een jong en enthousiast team aan alle online en offline communicatie voor multibrand fashionstore OPEN32 en fashion brand Silvercreek Is dit jouw droomstage? - Houd jij je graag bezig met het opmaken van beeld en tekst? - Lijkt het je leuk om met collega's van Marketing en Fotografie mooie content te bedenken en uit te werken voor zowel offline als online uitingen? - Durf jij de uitdaging aan om honderdduizenden klanten te prikkelen met een door jou vormgegeven nieuwsbrief? - Wil je niet alleen schaduwopdrachten maken en koffie halen, maar samen met ons mooie uitingen maken die echt in productie gaan voor de winkels of online?

Naar wie zijn wij op zoek?

Beschik jij over de volgende kwaliteiten: - Heb je affiniteit met Fashion en Retail? Ben je op de hoogte van de laatste trends? - Ben je commercieel, leergiering en kun je daarnaast goed zelfstandig werken? - Pak je aanwijzingen snel op en durf je ook zelf initiatief te nemen? - Vind je het leuk om bezig te zijn met het opmaken van beeld en tekst? - Kun je werken met Adobe programma's zoals Photoshop, InDesign en Illustrator? - Heb je ervaring met beeldbewerking en online media uitingen? Weet je bijvoorbeeld hoe je geanimeerde banners moeten maken? - Heb je enige kennis met druktechnieken en druktechnisch klaarmaken van bestanden? - Volg je een MBO (niveau4) of HBO studie in de richting: Grafische Vormgeving, Marketing en Communicatie, (Digitale) Communicatie en Multimedia of Content Design?

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij - Ruimte voor het omzetten van je ideeën en acties; - Leuke collega's: een jong, flexibel en enthousiast team; - Prettige en leerzame één op één stagebegeleiding van onze senior visual designer; - Een stagevergoeding en interessante kortingsregeling. OPEN32 team Als stagiair(e) maak jij onderdeel uit van een team dat zorgt voor de juiste communicatie op de juiste plek op het juiste moment. Stagelopen bij OPEN32 Wij bieden jou een open werkomgeving, waar jij wordt gewaardeerd en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij geven je een kijkje in de keuken. Je leert door mee te werken in de praktijk. Wij zijn OPEN32 Wij zijn OPEN32; dé multibrand fashionstore voor vrouwen én mannen. Bij ons vind je de kleding die écht bij jou past. Wie je ook bent, wat je stijl ook is, wat je wensen ook zijn; Come in, we’re OPEN.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder