Kok

Bistro Bootsma

Werkdagen: donderdag t/m zondag, 13.00 uur tot 21.00 uur Mise en place activiteiten overdag, meedraaien met het bereiden van gerechten in de avond. Laagdrempelig bedrijf met een gezellig team waarvan je zeker dingen kunt leren! Gevarieerde menukaart

Naar wie zijn wij op zoek?

Open houding Bereidheid om te leren Sociaal Collegiaal

Wat biedt het bedrijf?

Gezellig team Fijne werktijden Mogelijkheden om te leren Ontspannen werksfeer

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder