Zelfstandig werkend kok

Hotel Restaurant de Maasparel

Jij wilt een top kok worden, en alle kneepjes van het vak leren. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de gasten kennis maken met de mooie producten die het seizoen te bieden hebben. Jij krijgt de mogelijkheid om samen met onze collega's mee te denken aan nieuwe gerechten, en je kan ook zeker je creativiteit laten zien. Verder ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en het klaarmaken volgens recept en planning. Het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit is een van de belangrijkste taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij als student; ben leergierig en hebt geen 9-5 mentaliteit, en wil graag wat leren van onze jonge professionals. Je hebt een verzorgde uitstraling en je weet je communicatief netjes uit te drukken. Je draagt graag een steentje bij aan het teamresultaat en bent flexibel inzetbaar. Verder vind je het geen probleem om ook in de weekenden, op feestdagen en tijden schoolvakanties te werken. Kwaliteit en tevredenheid is voor jou belangrijk, en je zet je voor 100% in om het beste uit jezelf te halen. Alles voor een optimale beleving van onze gasten!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een hecht en jong team, van ongeveer 30 vaste medewerkers! Waarin we je de kans bieden om een toffe stage te hebben. Door een korte inwerkperiode, proberen we je daarna zoveel mogelijk zelfstandig te laten zijn. Daarbij horen ook verantwoordelijkheden en kennis. Benodigde kennis en verantwoordelijkheid nemen leer je allemaal gedurende je stage. Wij hebben geen geheimen en willen je alle fijne puntjes van de horeca laten zien. Hoe is het gesteld met je Productenkennis? Snijtechnieken? Creativiteit? Smaken?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder