Sport- en bewegingsleider

Pulsehealth Studio Wordt Personal trainer bij onze EMS-studio! Door middel van het EMS-pak geven wij in 15 minuten een training welke gelijk staat aan 3 uur sporten!

De student gaat meelopen in ons complete bedrijf. Ze kijken mee met de trainingen en mogen daarna ook zelf trainingen geven. Ze leren om mensen in te schrijven en om het allemaal netjes te houden. Er kan ook worden afgerekend bijvoorbeeld en dat leren ze ook hoe dit in zijn werk gaat. We hebben daarnaast ook voedingsadvies, weeg- en meetmomenten waarbij de student ook kan meekijken en daarna zelf ook deze gesprekken kan voeren als dit valt onder het functiepakket van school, en als de student hier zelf interesse in heeft. Verder leren ze om de mensen te motiveren om te bewegen en om hun doelen te behalen. Daarnaast leren ze de mensen kennen door ze te begeleiden tijdens de trainingen. En omdat alle leden anders zijn leren ze ook veel verschillende soorten oefeningen die steeds wisselen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Interesse in mensen, fijne uitstraling, geïnteresseerde houding en wil graag mensen motiveren om te bewegen! Spontaan en creatief is altijd goed!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student een leuke werkplek waar op eigen tempo kan worden geleerd en naar eigen invulling de stage kan worden volbracht. We geven de student veel vrijheid om zelf inbreng te hebben en ook hierbij een verantwoordelijkheidsgevoel te krijgen. Ze mogen zelf trainingen geven nadat ze zijn opgeleid door de personal trainer. Hierbij krijgen ze ook veel vrijheid in het bepalen welke oefeningen de leden mogen gaan uitvoeren. Verder hebben we een erg leuk team van verschillende personal trainers met allemaal hun eigen manier van werken. Waardoor de studenten ook van verschillende personen kunnen leren.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder