Schoonheidsspecialist

Massageopleiding & Studio Apeldoorn Stage Schoonheidsspecialiste MBO 3

De student gaat als er cliënten in de agenda staan meelopen bij Beauty Salon Geke. Aan het begin van de dag nemen we samen de dag door, dan is het duidelijk wat er die dag op de planning staat. De student kijkt mee met de meeste cliënten en maakt kennis met het vak en de behandelingen. Als er geen cliënten in de agenda staan kan de student meelopen in de massagestudio of opleiding bij één van de docenten. In het begin van de stage zullen de taken van de student zijn; cliënt van drinken verzorgen, mee kijken, cliënten ontvangen en kennis maken hoe het in onze salon gaat. Als de student verder is met de opleiding en bepaalde onderdelen heeft afgerond, mag de student steeds meer zelf doen. Wij kijken dan met de student mee en geven tips. Aan het eind van de dag bespreken we samen hoe de dag is gedaan en ruimen we op.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is leergierig, enthousiast over beauty en op zoek naar een stage voor 1 of 2 dagn in de week. De student volgt een opleiding tot schoonheidsspecialiste niveau 3 MBO, heeft een beheersing van de Nederlandse taal, is woonachtig in de omgeving van Apeldoorn en vind het leuk om Massages en Beautybehandelingen te leren en te krijgen.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de begeleiding aan van een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en medisch pedicure. De student maakt kennis met onze product lijn en behandelingen, dit kan misschien anders zijn dan dat de student op school heeft geleerd. Daarnaast krijgt de student ook begeleiding van een ervaren massagetherapeut en docent. Ze leert masseren en als de student het leuk vind kan ze zelfs een certificaat halen. De afwisseling in beauty behandelingen en massages kan de student extra kennis geven en het zo makkelijker maken om de stage uren te lopen. De behandelingen of opleidingen kunnen in de avond vallen. De beauty salon, massagestudio, nagelsalon en massageopleidingen zitten allemaal bij elkaar in op 1 adres. Om je uren goed te kunnen maken is je stage een mix van schoonheidsbehandelingen, massagebehandelingen en massageworkshops.

Wat ga je leren?

  • Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren
  • B1-K1-W1 Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
  • B1-K1-W2 Voert een gezichtsbehandeling uit
  • B1-K1-W3 Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
  • B1-K1-W4 Voert een lichaamsbehandeling uit
  • B1-K1-W5 Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten
  • Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
  • B1-K2-W1 Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
  • B1-K2-W2 Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
  • B1-K2-W3 Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder