Patissier

Ron Gastrobar

Je bent verantwoordelijk voor je eigen partie Bereiden van gerechten volgens receptuur en planning Ondersteunen van de rest van het team

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij beschikt over de volgende competenties: - Je toont inzet - Je hebt een actieve leerhouding - Je bent stressbestendig - Je ziet er netjes en verzorgd uit Je bent een aanpakker met doorzettingsvermogen en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Onder hoge werkdruk blijf je kalm en doelgericht. Je staat open voor feedback en wil je vaardigheden constant verbeteren.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - Leerzame stage op creatief en hoog niveau - Doorgroeimogelijkheden intern en internationaal - Tal van evenementen waar je gave en leerzame ervaringen op doet - Brede mogelijkheden aan trainingen/cursussen - Aangepaste werktijden, een variatie tussen lange en korte werkdagen - Daarnaast sporten met collega's en heerlijk eten in onze restaurants met korting

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder