Leidinggevende bediening

Restaurant Johannes Leidinggevende bediening

Restaurant Johannes is op zoek naar een leerling bediening om ons enthousiast team te versterken. Ben jij op zoek naar een leerzaam en uitdagend leertraject? Wij bieden niet enkel een unieke werkplek, maar geven je ook de kans te groeien als volwaardig lid van ons team. Restaurant Johannes werkt uitsluitend met verse topproducten en zuivere smaken die zorgen voor een culinaire beleving voor de fijnproevers. Taken en verantwoordelijkheden • Correct en gastvrij te woord staan van gasten • Opnemen en serveren van bestellingen • Toelichten van de gerechten en wijnen • Adviseren van de gasten en het beantwoorden van vragen • Opdekken en afruimen van tafels • Bewaken van de sfeer in het restaurant • Het restaurant netjes houden

Naar wie zijn wij op zoek?

Restaurant Johannes is een erkent leerbedrijf voor zowel keuken als bediening. Voor de bediening zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling. Herken je jezelf in onderstaande punten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. • Je volgt een MBO opleiding niveau 3 • Je bent gastvrij, representatief en beleefd • Je bent communicatief makkelijk in de omgang met gasten • Je voelt je thuis in een servicegerichte omgeving • Je bent bereid om avond- en weekenddiensten te werken en hebt geen 9 tot 5-mentaliteit • Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging • Je hebt een professionele houding • Je hecht waarde aan goede regels en afspraken • Je bent minimaal 18 jaar oud

Wat biedt het bedrijf?

• Een uitdagende leerplek met grote kans op een vaste baan na het afronden van je opleiding • Goede begeleiding door een gediplomeerd leermeester • Een passend salaris op basis van kennis en ervaring • Werken in een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder