Gespecialiseerd kok

Maris Piper Kom werken bij Maris Piper, de beste brasserie van Amsterdam

Zelf ben ik ooit begonnen bij Brasserie Keyzer op het museumplein. Een brasserie op hoog niveau is een must in je leerbaan om zo een echt goede basis te hebben om een complete kok te worden. Maris Piper is een brasserie van hoog niveau. We zullen je alle basistechnieken leren en als je gevorderd bent mag je zelfs meedenken over het creëren van gerechten! Maris Piper, dé culinaire brasserie gelegen in de Pijp, een van de bruisendste buurten van Amsterdam, is per direct op zoek naar een Co-Restaurant Manager! Met noteringen o.a. in de Lekker500 en Gault &Millau (14,5) zijn wij een brasserie van hoog niveau die gastvrijheid en ambiance op 1 zetten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail Goed omgaan met anderen Motivatie

Wat biedt het bedrijf?

Een een groeiend bedrijf waarin je door kunt groeien en evt in onze andere restaurants kunt werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder