Manager / ondernemer horeca

Hotel V Fizeaustraat Hotel V Amsterdam met grote wijnkaart, specialisme op elk F&B vlak en veel opleidingsmogelijkheden!

Ben je een echte wijnkenner, die houdt van een praatje maken en graag meedraait in het ontbijt, lunch en diner?? Als Food & Beverage stagiaire ga je aan de slag in het restaurant Lobby. Tijdens je stage zul je leren hoe je te werk gaat in een restaurant, over de verschillende gerechten op de kaart en als je zoals wij bij Hotel V interesse hebt in wijnen kan je hier meer over te weten komen! De werkzaamheden in grote lijnen bestaan uit het verzorgen van het ontbijt en het meelopen in de lunch en het diner. Je zorgt ervoor dat de gasten een aangename ervaring hebben bij Hotel V en je leert om een goeie inschatting te maken van de wensen van de gast en nog veel meer!

Naar wie zijn wij op zoek?

o Communicatie en gastvrijheid staan bij jou centraal!; o Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; o Leuk als je interesse hebt in wijn; o Houdt ervan om te werken in de gastvrijheidssector; o Team spirit; o Je hebt een open, leergierige en flexibele houding;

Wat biedt het bedrijf?

o Een hecht team. Onze V-crew is een jong en ambitieus. Maak samen met ons van je passie je werk; o Stage vergoeding van €750,- en reiskosten vergoeding; o Tijdens je shift een verse lunch of avondmaaltijd uit de keuken van The Lobby; o Twee sluitdrankjes na werk met collega's (of alleen als je even een momentje voor jezelf nodig hebt); o 25% korting op eten en drinken in alle The Lobby’s; o 50% V korting voor jou én 25% discount voor jouw friends & family op een overnachting in een van onze hotels; o 35% korting bij geselecteerde massagesalons in Amsterdam; o Een proefovernachting aan het begin van je dienstverband; o Heb je al van onze magnifieke V-Crew party gehoord inclusief kater die je nooit meer vergeet? ;)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder