Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel Not Hotel Amsterdam Op zoek naar een uitdagende en leerzame F&B stage? Hotel Not Hotel biedt het jou!

Vind jij het leuk om het gasten naar hun zin te maken én ze het gevoel te geven van thuiskomen? Als stagiair(e) word je bij ons ingezet als een voltallige collega en werk je nauw samen met de de collega’s van de Front Office, Housekeeping en F&B-afdeling namelijk onze Kevin Bacon Bar! Je ontvangt gasten, maakt de lekkerste cocktails en je verwerkt betalingen. Ook zorg je voor het ontbijt en ben jij het aanspreekpunt tijdens jouw shifts. Je lost problemen op, en als gezellige host geef je de gasten tips over Amsterdam. Eén ding is zeker, alles is net wat anders en geen dag is hetzelfde bij Hotel Not Hotel.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent een echte teamplayer; • Je bent open, spontaan en gastvrij; • Je bent een aanpakker; • Je spreekt Nederlands en hebt een goede beheersing van de Engelse taal; • Je bent sociaal en flexibel; • Je bent hospitality minded en maakt graag mensen blij;

Wat biedt het bedrijf?

• Een dynamisch en gezellige werkplek, waar je je thuis voelt en jezelf kunt zijn; • Een leerzame en uitdagende stageperiode binnen een jong en enthousiast team; • De kans om aan al onze trainingen mee te doen; • Je krijgt van ons mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling; • Uiteraard krijg je stagevergoeding; • Heerlijk personeelseten; • Personeelskorting;

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder