Mediamaker

Fish Tales B.V. Enthousiaste stagiair(e) Grafische Vormgeving bij groeiend, duurzaam vismerk Fish Tales

Als onze enthousiaste DTP stagiair, ben jij één van de makers en beheerders van de visuele content van Fish Tales. Wij zoeken iemand met heel veel energie, een positieve instelling, eigen initiatief en een flinke dosis creativiteit. Jij brengt al je ervaring mee op gebied van het creëren van visuele content. Als stagiair maak je volledig deel uit van het Fish Tales Marketing team. Tijdens jouw stage bij Fish Tales krijg je de kans om je DTP skills verder te ontwikkelen en het hele creatieve proces mee te maken van begin tot eind. Je zult verantwoordelijk zijn voor de opmaak van verschillende communicatiemiddelen zoals website, social media content, folders en verpakkingen. Hierin is het belangrijk om altijd de Fish Tales-huisstijl te bewaken, maar ook initiatief te tonen op het gebied van nieuwe creatieve concepten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij van jou? Uitstekende kennis van de Adobe-pakketten Creatief, leergierig en pro-actief In staat mee te denken met concept en uitvoering Iemand die zich aan planningen kan houden en oog voor detail heeft En het leuk vindt om in een team te werken!

Wat biedt het bedrijf?

Wat kunnen wij jou bieden? Een gezellig kantoor in Amsterdam! Begeleiding en medewerking vanuit onze kant voor schoolopdrachten. Een plek waar eigen initiatief en creativiteit zeer gewaardeerd wordt. Een afwisselende en uitdagende stage. Een stagevergoeding. Een plek om kennis te maken met het bedrijfsleven.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder