Meewerkend horeca ondernemer

La Base Amersfoort Restaurant La Base Pizza Amersfoort - voor jong/oud, snelle eters & lange zitters!

Zoek jij een leuke BBL plek? Kom dan bij la base pizza werken! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die onze restaurants naar een hoger niveau weet te tillen. Wat krijg je er voor terug? Een leuke BBL plek, gezellige collega's, marktconform salaris, teamuitjes en natuurlijk leren we je alles over het reilen en zeilen van een horeca zaak. Ben je nieuwsgierig aangelegd en lijkt het je leuk om wat meer over de achtergrond te leren? Dan nemen we je ook mee in het proces van branding, communicatie en uitbreiding van ons concept!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een enthousiaste, leergierige student met een vlotte babbel? Dan is La Base Pizza wellicht wel een hele leuke stageplek voor jou! Als je niet vies bent van hard werken, kan multitasken en als het jouw doel is om al onze gasten tevreden de deur uit te laten gaan? Dan zijn wij perfect voor elkaar.

Wat biedt het bedrijf?

Bij La Base Pizza hebben wij een jong, gezellig en hecht team. Het hele team is goed in omgang met elkaar, maar vindt het ook leuk om hard te werken met elkaar! La Base Pizza Amersfoort is 1 van de 3 vestigingen van La Base Pizza. We zijn aan groeiend bedrijf met daarbij ook doorgroeimogelijkheden. Doorgroeimogelijkheden op de voorgrond, achtergrond (denk aan marketing, social media en hr), in 1 vestiging of in meerdere vestigingen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder