Mediavormgever

Goedgemerkt Word één van onze creatieve sterren! Kom stage lopen als Vormgever bij Goedgemerkt.nl

Ben jij een enthousiaste en getalenteerde vormgever in spe? Heb je een passie voor het creëren van visuele meesterwerken en wil je jouw creativiteit loslaten op uitdagende projecten? Dan hebben wij dé stageplek voor jou bij Goedgemerkt.nl! Als stagiair vormgever bij Goedgemerkt.nl krijg je de kans om je creativiteit te laten stralen! Je zult betrokken zijn bij het ontwerpen van (online) advertenties die onze doelgroep aanspreken, het maken van website banners die de aandacht trekken én het creëren van productafbeeldingen voor onze diverse internationale websites. Blijk jij een echt natuurlijktalent te zijn, dan zullen de opdrachten nog verder uitbreiden! Je werkt samen met ons dynamische team en krijgt de kans om je vaardigheden aan te scherpen, nieuwe ideeën te verkennen en je portfolio uit te breiden.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Een getalenteerde vormgever met een oog voor detail en een passie voor design. - Creatief en nieuwsgierig, altijd op zoek naar innovatieve manieren om visuele verhalen te vertellen. - Bedreven in grafische ontwerpsoftware zoals Adobe Creative Suite. - Helemaal geweldig als je ook nog goed bent met fotografie! - Zelfgemotiveerd en in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken. -Op zoek naar een stage waar je echt het verschil kunt maken en waar je begeleiding en ruimte krijgt om te groeien.

Wat biedt het bedrijf?

- Een inspirerende en ondersteunende werkomgeving waar je kunt leren en groeien. In ons supergezellige, jonge en gedreven team is iedereen bereid elkaar te helpen en beter te maken. - De mogelijkheid om te werken aan diverse projecten en je stempel te drukken op ons merk. - Professionele begeleiding en feedback om je vaardigheden verder te ontwikkelen. - Ervaring in het werken met een internationaal merk en het bereiken van de doelgroep.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder