Mediavormgever

Searchflow MBO Mediavormgever stage bij Searchflow

Droom jij ervan om mee te werken aan toffe campagnes die impact maken? Word je enthousiast van designen en stylen en ben je op zoek naar een uitdagende stage bij een groeiend full service online marketing bureau? Zoek dan niet verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een Allround Marketing Creative stagiaire die ons team komt versterken! Als Allround Marketing Creative werk je mee aan het verbeteren van het online rendement van onze klanten. Samen met collega’s houd jij je dagelijks bezig met onder andere het ontwikkelen van marketing campagnes, social media uitingen, beeldbewerking, analyseren en verbeteren van websites en het creëren van hoogwaardige content. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: - Het vormgeven van grafisch communicatiemateriaal; - Het creëren van originele content voor verschillende kanalen en klanten; - Het bedenken en ontwikkelen van knallende online campagnes; - Het analyseren, onderhouden en verbeteren van websites van diverse klanten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn vooral op zoek naar iemand die enthousiast is en graag verschillende taken tegelijk oppakt. Wij verwachten heus niet van jou dat je alles al weet en zullen er alles aan doen om je hierin goed te ondersteunen. Daarnaast verwachten we van jou: - Je volgt minimaal MBO niveau 4 in de richting van vormgeving - Je bent creatief en kunt werken met Adobe Creative Suite; - Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk); - Je houdt ervan om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; - Je kunt ideeën goed omzetten naar creatieve content; - Je hebt oog voor design, styling en detail.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Searchflow staat je een super leuke stage te wachten waarbij je verantwoordelijkheden krijgt, maar natuurlijk wel met de benodigde begeleiding van een marketing professional. Bij bieden jou: - Een uitdagende stage binnen een jong team dat achter je staat en er alles aan zal doen om je zo optimaal mogelijk te laten functioneren; - De nodige trainingen om jou zoveel mogelijk te leren over de belangrijkste aspecten van online marketing; - Alle mogelijkheden om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen; - Stagevergoeding; - Mega leuke teamuitjes en iedere vrijdag een gezellig weekafsluiter.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder