Assistent dienstverlening

Mr. Balloon Twente Feesten tijdens je stage periode bij Mr.Balloon!

Mr. Balloon is gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve ballonnendecoratie en event styling in de omgeving Twente. ?Mr. Balloon is de afgelopen jaren ontzettend hard gegroeid en is daarom altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het team willen versterken. ??Als stagiair krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een creatieve, informele en dynamische omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je zult ondersteunen bij verschillende taken, zoals: ?- Klantcontact via de mail, chat en telefonisch; Producten inkopen en de voorraad bijhouden; Orders verwerken; Planningen maken; Website onderhouden + nieuwe content plaatsen; ?Blogs en nieuwsbrieven schrijven; - Het vervaardigen van (ballonnen) decoratie ?- Toffe en originele content maken voor de diverse social media kanalen. ? Een stage bij Mr. Balloon is heel veelzijdig. Je krijgt de kans om meerdere facetten van ons bedrijf te leren kennen en daar ook in mee te draaien. Veel (voor)werk wordt vanuit ons fantastisch nieuwe pand gedaan, maar je zult ook regelmatig op een feestlocatie of groot evenement te vinden zijn. Dus, BEN JIJ een zelfstandige, leergierige werker - maar ook een teamplayer - creatief en punctueel - stressbestendig - flexibel en woonachtig in Almelo of omgeving En, HEB JIJ affiniteit ballonnendecoratie, event styling en de party branche - oog voor detail - zin om stage te lopen? Solliciteer dan direct!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende en leerzame stageplaats in een creatieve omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen op verschillende gebieden en bij te dragen aan ons bedrijf. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding en is er de mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven werken. Interesse? Solliciteer dan direct!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder