Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Asymmetrie Kozijn Techniek B.V. Asymmetrie - Aluminium Techniek

De dag dat jij instapt bij ons in het bedrijf, zou je snel kennismaken met de Collega's ! De monteurs zouden jullie snel begeleiden hoe een dagtaak begint, ieder dag is een nieuwe dag! Je leeruren zouden dagelijks niet hetzelfde zijn, de ene dag ga je mee naar de klant en de ene dag zal je binnen in het bedrijf de voorbereidingen klaarmaken! Er zijn 2 afdelingen in het bedrijf. In afdeling 1 leer je hoe je een bestelling klaarmaakt voor de monteurs, dat staat beschreven op de werkorde. Bij afdeling 2 leer je hoe je een veranda of het product wat klaargemaakt is bij afdeling 1 te plaatsen bij de wensen van de klanten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen we van je, het inzien van creativiteit het beschikken van aanpakken en initiatief tonen. In je leeruren of je werktijden, verwachten je op tijd zodat jij samen met ons de dagtaak doorneemt. Alles is in overleg mogelijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het groeien op gebied Monteur. Op onze vestiging tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken. Als werkgever gaan wij bij Asymmetrie altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou dit te bieden: Een bruto maandsalaris Reiskostenvergoeding Elektrisch gereedschap op accu van Makita; Pensioensopbouw via bouwpensioenfonds; Professionele werkkleding en Persoonlijke beschermingsmiddelen; Ontwikkeling via cursussen en opleidingen.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder