Software developer

Adwise Internship Development

Wij zijn op zoek naar studenten die graag hun development skills willen ontwikkelen en willen leren in een gezellige, dynamische omgeving. Stage lopen bij een award-winning digital agency en één van de gaafste werkgevers van Twente? Lees dan deze vacature en solliciteer! Wist je dat naast online marketing, Development een belangrijk onderdeel van Adwise is? Het Development team bestaat uit 20 collega’s die dagelijks bezig zijn met het ontwikkelen en verbeteren van websites en webshops. Het team bestaat uit 3 onderdelen en een support afdeling die allemaal werken vanuit hun eigen specialisme. Vanaf september is er weer binnen het development team plek voor talentvolle studenten die tijdens hun stage écht impact willen maken.Na jouw stageperiode heb jij je eerste werkervaring opgedaan op het gebied van Development en kennisgemaakt met het werken bij een agency in de online marketingwereld.

Naar wie zijn wij op zoek?

Waar je aan moet denken qua taken? Youri, development stagiair bij Adwise, neemt je mee in zijn dag; "S Ochtends begin ik met het uitkiezen van een issue uit de backlog. Deze pak ik zelfstandig op. Wanneer ik vragen heb, kan ik terecht bij mijn begeleider of teamgenoten. Gedurende de dag hebben we nog een aantal stand-ups met het team. Hierin bespreken we of iemand nog hulp nodig heeft. Op dinsdag en donderdag hebben we onze refinement meetings: we bespreken dan ideeën of hebben de tijd om de inhoud te definiëren. Ook is er dan ruimte om met het gehele team te overleggen over de mogelijke oplossingen van openstaande issues.’’ Tools waar je mee aan de slag gaat tijdens jouw stage; - Magento - PHP - HTML - CSS - Docker

Wat biedt het bedrijf?

Bij Adwise staat je een (afstudeer)stage te wachten in een leuke, jonge, inspirerende en groeiende organisatie. Stage lopen bij een digital agency is erg dynamisch en door de grote aantallen en diversiteit van klanten is geen opdracht hetzelfde. Bij Adwise maak je deel uit van een team van leuke collega’s en de beste digital professionals. Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals: Stage- en reiskostenvergoeding; In overleg werken waar en wanneer jij wilt; Een eigen Adwise Gym tot je beschikking; Dagelijks een vers bereide lunch; Vers fruit; Personeelsuitjes en activiteiten zoals avondjes padellen of voetballen met je collega’s, bowlen en personeelsfeestjes.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder