Legal, Insurance & HR Services Specialist

Vacanceselect.nl Onze internationale en innovatieve organisatie zoekt een HR-stagiair(e) die elke dag in vakantiesfeer wil (bij)leren!

Droom je altijd weg over vakanties en het buitenleven tijdens het studeren? Dit is je kans om beide te combineren! In ons HR team, wat verantwoordelijk is voor Noord-Europa werken wij heel hard maar hebben we elke dag een gezellige dag met elkaar! Je krijgt een leuke afwisselende stage binnen een professioneel bedrijf met een informele sfeer en fijne collega’s. Als stagiair(e) voor Vacanceselect zorg je samen met de HR Coördinatoren voor alle HR-werkzaamheden. Wij zijn naast de hoofdkantoren in Noord-Europa ook verantwoordelijk voor het werven en plaatsen van onze seizoenscollega’s die in het buitenland werken op onze campings. Een dag op kantoor is nooit hetzelfde het ene moment ben je bezig met een interview, het andere moment werk je aan een supertof project of ben je bezig met het verwerken van mutaties voor het personeel. Het is een zeer diverse stage waar jij het beste uit jezelf kunt halen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Natuurlijk krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden, zodat je het beste uit jezelf en je stage kunt halen. Zo willen we je met alles laten mee werken en wanneer jij zelf ideeën hebt horen we dat ook graag. Dit natuurlijk altijd in samenwerking met het HR-team, want dat is véél leuker!

Wat biedt het bedrijf?

Naast dat wij een tof nieuw kantoorpand hebben betrokken naast het station van Alkmaar en je werkt in een bevlogen team in een informele organisatie kun je het volgende ook van ons verwachten: Een enthousiast team waarin je veel zelfstandigheid hebt met ruimte voor persoonlijke groei; Flexibele werktijden, te beginnen tussen 08:00 en 09:00 en eindigen tussen 16:30 en 17:30! Gratis fruit op kantoor. Healthy!; Korting op reizen geboekt via Vacanceselect. Voor zowel jezelf als voor je vrienden en familie! Korting op autohuur bij Sunny Cars. Klaar voor de roadtrip?; Ruime opleidingsmogelijkheden bij GoodHabitz. Never not learning!; Mogelijkheid tot werkbezoeken naar campings in ons assortiment; je moet immers weten hoe de werkplekken eruit zien toch?; Stagevergoeding!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder