Allround Assistant Business Services

SPR-hr Stageplek voor brede officefunctie bij dynamisch bedrijf in inspirerende locatie in Alkmaar

SPR-hr is een jong en dynamisch bedrijf. Wij werken als schakel tussen diverse stichtingen en B.V.’s allen gericht op de inclusieve arbeidsmarkt. ?Wij bieden stages aan op het gebied van: administratie in de breedste zin van het woord, marketing & communicatie, officewerkzaamheden en enkele financiële taken. Genoeg mogelijkheden voor een interessante en leerzame stage dus. ?SPR vindt vrijheid in de werkzaamheden erg belangrijk. Er is veel ruimte voor eigen invulling van je stage. De werkzaamheden tijdens je stage zullen worden afgestemd op jouw kwaliteiten en vereisten voor je studie. Wij denken graag met je mee om een stageplek te bespreken. Je komt te werken op de Stadsfabriek in Alkmaar. De Stadsfabriek is een culturele broedplaats waar veel verschillende bedrijven samen komen en waar wij nauw mee samenwerken. Onze open kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Op ons kantoor heerst een gezellige en ongedwongen sfeer. et kantoor is goed bereikbaar met het OV.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het aller belangrijkste is dat de student graag wil leren. Voor een officefunctie bij ons is het belangrijk om communicatief vaardig en representatief te zijn. Er komen doorlopend collega's en kandidaten binnen en langs, die aangesproken worden. Daarnaast is er zakelijk telefoonverkeer, waarvoor men communicatief vaardig moet zjin. Verder zijn de volgende vaardigheden fijn om te hebben: - Bekend met Microsoft Office, dus outlook, teams, word, excel etc. - Zelfstandig kunnen werken - Duidelijk kunnen documenteren - Overzicht houden - Oog voor details

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerzame stage in een inspirerende omgeving, op een locatie waar diverse bedrijven in het sociale domein (re-integratie, zorg en diverse dagbestedingen) elkaar vinden en waar kandidaten en cliënten komen voor hun afspraken, dagbesteding en/of behandelingen. Graag willen wij stagiaires begeleiden en kennis laten maken met deze diverse bedrijven om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Wij bieden volwaardige meewerkstages, maar ook werken wij graag mee aan stages waarin een bepaalde opdracht/onderzoeksvraag centraal staat. De sfeer op het kantoor is ongedwongen en we hebben een gezellig team. Iedere middag om 12.30 is er de mogelijkheid om samen met kandidaten van de dagbesteding, collega's en atelierhouders te lunchen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder