Business Administration & Control Specialist

Accountantskantoor Aemstelhorst B.V. Financiële Horizon: Ontdek, Leer en Groei bij Accountantskantoor Aemstelhorst

Op zoek naar een leuke en energieke start van je carrière als assistent-accountant? Bij Aemstelhorst bieden we niet alleen een stageplek aan, maar een springplank naar succes! Als jonge en dynamische student ben jij klaar om je vaardigheden te ontwikkelen in een inspirerende omgeving. Bij ons innovatieve kantoor krijg je niet alleen de kans om te groeien, maar ook om te schitteren met de nieuwste technologieën, waaronder ultramoderne ICT-toepassingen zoals een 49-inch beeldscherm en een laptop. Wat maakt Aemstelhorst anders? We zijn niet alleen een kantoor; we zijn een gemeenschap van gedreven professionals die streven naar uitmuntendheid. Hier word je niet alleen begeleid tijdens je stage, maar krijg je ook de mogelijkheid om je talenten volledig te ontplooien. En het beste van alles? Na je stage ligt er een glanzende toekomst op je te wachten, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een gegarandeerde baan! Klaar om deel uit te maken van ons team?

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Accountantskantoor Aemstelhorst hechten we veel waarde aan een diverse set vaardigheden bij zowel studenten als werknemers. Om succesvol te zijn in ons vakgebied en bij te dragen aan ons team, is het belangrijk om over de volgende vaardigheden te beschikken: 1. Analytisch vermogen: Het vermogen om complexe financiële gegevens te begrijpen, analyseren en interpreteren is essentieel voor het uitvoeren van taken zoals financiële verslaglegging en belastingadvies. 2. Nauwkeurigheid en precisie: Aangezien we werken met cijfers en gevoelige financiële informatie, is het cruciaal dat studenten en werknemers nauwkeurig en precies zijn in hun werk. 3. Communicatieve vaardigheden: Het vermogen om effectief te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, is belangrijk voor het omgaan met klanten, het samenwerken in teamverband en het presenteren van bevindingen en aanbevelingen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Accountantskantoor Aemstelhorst streven we ernaar om studenten en werknemers een stimulerende en ondersteunende leeromgeving te bieden. Als erkend leerbedrijf zijn we toegewijd aan het bevorderen van de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Hier is wat we bieden aan studenten en werknemers: 1. Mentorbegeleiding: Elke student of nieuwe werknemer wordt toegewezen aan een ervaren mentor die hen begeleidt en ondersteunt gedurende hun tijd bij Aemstelhorst. Deze mentor staat klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en waardevolle feedback te geven om de groei en ontwikkeling te bevorderen. 2. Praktijkervaring: Studenten en werknemers krijgen de kans om hands-on ervaring op te doen in een professionele omgeving. Ze kunnen werken aan echte projecten, samenwerken met ervaren professionals en praktische vaardigheden ontwikkelen die waardevol zijn voor hun toekomstige carrière.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder