Assistent bouwen, wonen en onderhoud

JCS Gevelwerken B.V. Ben jij een harde werker die plezier beleeft in het buiten werken en schrikken weer en wind jou niet af? Ben je leergierig, heb je zin om het veelzijdige vak te leren en vol aan de slag te gaan als gevelwerker?

Hoe jij het vak gaat leren? Simpel: jouw collega-gevelspecialisten nemen je mee op klus. Geen saai leertraject van tevoren, jij gaat kijken en doen. Werken met modern gereedschap wat je gewoon kunt pakken. En dat zonder een directeur die je op de neus kijkt: lekker werken buiten de deur. Wat jij gaat doen: - Metselen - Voegen - Kitten - Betonherstel - Vloeren herstellen en coaten - Gevelreiniging - Steigerbouw En alles wat maar hersteld kan worden aan gevels.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een harde werker die plezier beleeft in het buiten werken en schrikken weer en wind jou niet af? Ben je leergierig, heb je zin om het veelzijdige vak te leren en vol aan de slag te gaan als gevelwerker? Dan ben je bij JCS groot in Gevels aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jong fris talent om ons team te versterken.

Wat biedt het bedrijf?

Met 50 man groot is JCS Gevelwerken B.V. de onbetwiste gevelspecialist in gevelrenovatie, totaalonderhoud en gevelreiniging. Duurzaamheid in vastgoedonderhoud is bij ons geen visie maar de werkwijze. Gevels renoveren, voegwerk vervangen, betonherstel en gevelverankering zijn onze specialiteiten waarmee we vanaf 1977 groot zijn geworden in Den Haag en omstreken

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

lees verder