Meewerkend horeca ondernemer

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach Duty Management stage aan zee! Kom stage lopen bij ons nieuwe en iconische hotel gelegen op het noordelijk havenhoofd van Scheveningen

Als Duty Management Stagiaire werk je als verlenging van de Front Office en ben je een operationele spin in het web. • Verwelkomen en inchecken van gasten; • Check out van de gasten en het correct opmaken van de gastenrekening; • Administratieve werkzaamheden behorend tot de front office afdeling; • Verschaffen van relevante en toeristische informatie; • Aannemen en inboeken van (kamer) reserveringen buiten de regulieren kantoortijden; • Het voorbereiden van (VIP) aankomsten; • Verlenen van extra service aan de gasten, zoals het helpen met bagage, bestellen van taxi’s; • Het assisteren van het management team met de dagelijkse taken; • Aanpassen van de procedures indien nodig voor een betere kwaliteit van het hotelproduct; • Allround inzetbaar en biedt hulp waar nodig bij de verschillende afdelingen; • Het oplossen van problemen en afhandelen van eventuele klachten, waar nodig doorgeven aan het management.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je woont in de regio Den Haag • Iemand die een hospitality opleiding volgt en opzoek is naar een managementstage; • Iemand die het leuk vindt om onze gasten een warm welkom te bieden en te verassen: You’ll be surprised; • Iemand die zelfstandig, verantwoordelijk, oplossingsgericht is en oog voor detail heeft; • Je bent gastvrij en speelt goed in op de wensen van onze gasten; • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de avonden en/of weekenden. Jouw roosterwensen kun je aangeven in onze online roostertool/app; • Je bent communicatief vaardig; • Je spreekt Nederlands en/of Engels.

Wat biedt het bedrijf?

• Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek; • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand, indien geen studenten OV chipkaart); • Dynamische werkomgeving; • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum; • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B; • Een bedrijfsuniform; • Jaarlijks themafeest met alle collega’s; • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder