Manager / ondernemer horeca

Fort Resort Beemster B.V. Stage & doorgroeimogelijkheden

Als stagiair(e) zal je bij ons alle facetten van de horeca in ons bedrijf leren kennen. We nemen je aan de hand en zo zal je kennismaken met het wellness restaurant, zal je mee lopen met het ontbijt, lunch of diner in ons Poterne restaurant en kan je een partij of huwelijk mee lopen. Samen kijken we hoe we je stage gaan invullen en horen heel graag wat jouw verwachting is. En wat jij graag wilt leren. Je komt te werken in een team van gedreven collega’s die bereid zijn jou mee te nemen in de unieke wereld van het mooiste wellness resort van Nederland. Wij werken met een maand rooster en zijn 7 dagen per week geopend. Ons rooster bestaat uit diverse diensten met starttijden vanaf 7 uur in de ochtend tot 17 uur in de avond. Na jouw stage periode heb je een enorme ontwikkeling doorgemaakt en veel nieuwe dingen geleerd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze ideale stagiar(e) is: - Een enthousiaste, leergierige, representatieve dame/heer met potentiële liefde voor het vak. - Wilt graag verder of ziet een toekomst in de horeca heel erg zitten. - Vindt het leuk om in een team het mensen naar de zin te maken. - Is flexibel inzetbaar. - Ook in weekenden, feestdagen en avonden beschikbaar - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Een plek met een rijke historie en het predicaat Unesco Werelderfgoed. Voeg daar aan toe; Bijzondere faciliteiten (Spa & Wellness, 16 hotelkamers, twee restaurants en zalen voor (bedrijfs)feesten, vergaderingen en huwelijken), producten van de beste kwaliteit en een team met een geweldige passie voor ‘verwennerij’ en alles wat daarbij hoort en je creëert iets geweldigs namelijk een fantastische ‘wellness’ beleving. Ons team gaat respectvol, positief en integer met elkaar om. En met de gast. Zij voelen zich welkom en door ons in de watten gelegd. Het resultaat? Het meest geliefde wellness resort. Voor onze gast, collega en onze omgeving.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder