Manager / ondernemer horeca

Strandhotel Zoutelande BV Wij zoeken een gedreven gastheer of gastvrouw ter ondersteuning van ons bedieningsteam in het mooie Strandhotel te Zoutelande.

Samen met jou willen wij de gasten van Strandhotel Zoutelande een onvergetelijk verblijf bezorgen, een plek van thuiskomen na een lange reis of een heerlijke plek om uit rusten na een intensieve dag. We zorgen goed voor onze gasten, van s' morgens vroeg tot s' avonds laat. Voor ons betekent dit service op maat en persoonlijke aandacht. Als gastheer/gastvrouw maak je het restaurant gereed voor ontbijt, lunch en diner, ontvang je de gasten, adviseer je over gerechten en bijpassende dranken, neem je bestellingen op en server je dranken en gerechten uit aan tafel. Kleine bereidingen aan tafel kunnen hier ook onderdeel van zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een teamplayer met een open persoonlijkheid die houdt van een opgeruimde en georganiseerde werkplaats en niet in de laatste plaats graag een praatje maakt met de gast. Ben jij een bevlogen, vakkundige gastheer of gastvrouw en heb je al de nodige ervaring? Dan is dit mooi meegenomen, maar ook als je nog geen ervaring in de horeca hebt ben je welkom en leren we het je graag! Naast de Nederlandse taal, spreek je ook aardig Engels (en Duits is een pré). Werken in wisselende diensten en op feestdagen is voor jou geen probleem.

Wat biedt het bedrijf?

Jij op jouw beurt kunt rekenen op een uitdagende werkomgeving waarin jouw talenten, creativiteit en nieuwe ideeën tot hun recht komen. Ook zorgen we voor een fijne werksfeer. Die leer je natuurlijk pas echt kennen als je aan de slag gaat....maar denk alvast aan een hecht team, gezonde personeelsmaaltijden, leidinggevenden die voor jouw ideeën openstaan, en flexibiliteit waar dat nodig is. Want staan voor elkaar en staan voor de zaak? Dat komt op hetzelfde neer bij het Strandhotel. In ons hotel maken we er iets moois van. Tijdens je stage worden je maaltijden en drankjes door ons vergoed&verzorgd, ontvang je een stagevergoeding en eventuele reiskosten als je wat verder weg woont.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder