Leidinggevende keuken

Hotel New York Stageplaats kok

Wauw wat een grote keuken! Hier moest ik in het begin een beetje aan wennen hoor. GROOT en DRUK maar zo tof dat ik hier mijn stage kan lopen. Het is in ieder geval zeker dat ik hier veel kan leren. Mijn naam is Lotte en mijn stage duurt 10 weken, toen ik eenmaal gestart was hoorde ik van andere stagiaires dat zij hier 20 weken stage lopen. De een is er 2 dagen per week en ik 5, conclusie… enorm veel mogelijkheden. Het werd mij al heel snel duidelijk dat zeker de basiszaken erg belangrijk zijn, zoals op tijd komen en hygiëne. Gelukkig is er ook veel ruimte om vragen te stellen, dit doe ik ook want hier leer ik veel van. Ik help voornamelijk mee in de voorbereidingskeuken en als ik dit onder de knie heb mag ik ook boven meewerken in de uitgiftekeuken. Wij gaan elkaar waarschijnlijk niet zien maar hopelijk heb ik je heel enthousiast gemaakt en wil jij dit ook! In overleg bespreken we de mogelijkheden qua startdatum.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat maakt jou een perfecte collega? - Je bent leergierig, enthousiast en durft te vragen! - Je vindt het leuk om op verschillende plekken in de keuken te werken. - Samenwerken is super belangrijk in zo’n groot team met totaal 25 koks. Die 25 staan natuurlijk niet allemaal tegelijk op de vloer. - Kwaliteit is ons toverwoord, ook als stagiaire ben ik mij hiervan bewust. - We hebben veel verschillende stageplekken, als je stage maar minimaal 10 weken duurt.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt Hotel New York jou? - Betrouwbaarheid: de stagevergoeding van €25,00 per gewerkte stagedag wordt altijd op tijd gestort! - 30/30 member: Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder