Manager / ondernemer horeca

Burgers Enzo Stage horecaondernemer/manager bij Burgers Enzo Juffrouw Coco in Roermond

Ontbijtdiensten van 09:00-12:00 uur. Lunchdiensten van 12:00-16:00 uur. Dinerdiensten van 16:00-21:30 uur. Diensten lopen zowel als voor de keuken, als voor de bediening in elkaar over. Je kunt dus ochtenddiensten, middagdiensten en/of avonddiensten werken. Keuken; Wij hebben een koude kant, warme kant en uitgifte in onze grote keuken. Verder hebben wij een mise-en-place keuken voor de mep-werkzaamheden. Bediening; Barwerkzaamheden, bediening (gasten ontvangen en placeren, reserveringen klaarzetten, bestellingen opnemen en wegbrengen. Manager; Bestellingen plaatsen bij de groothandel en controleren, kwaliteitscontrole, kassa tellen, personeel aansturen en taken verdelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Stressbestendig en flexibel. Zelfstandig, maar kan ook goed werken in teamverband. Collegiaal en gastvrij.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf en bieden wij een kans op een vaste aanstelling. Wij zijn een hecht team en wij hebben meerdere stagiaires die na hun stage bij ons zijn blijven werken omdat zij zich prettig voelen binnen onze bedrijfscultuur.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder