Kok

Valk Exclusief I Hotel Oostzaan - Amsterdam Kok bij Van der Valk Oostzaan-Amsterdam!

Wij zijn voor het schooljaar 2024-2025 weer op zoek naar enthousiaste leerling koks! Tijdens jouw leerperiode bij ons ga je vooral heel veel leren over de keuken en alles wat daarbij komt kijken! Je ontdekt alles over de verschillende kanten, o.a. vlees, vis en de patisserie, en over het ontbijt, lunch en diner. Zo krijg je een compleet beeld van alle secties binnen de keuken en wat je hiervoor moet kunnen. Ook kom je van alles te weten over HACCP, hygiëne, snijtechnieken en het klaarmaken van verschillende gerechten. Jouw Leermeester zal je tijdens jouw leerperiode goed begeleiden en de rest van het team zullen je bijstaan waar nodig. Kortom: alle ingrediënten voor een top leerplek zijn aanwezig!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent: - Een échte smaakmaker; - Enthousiast en leergierig; - Op zoek naar een leerplek waar je veel kunt leren door hard te werken!

Wat biedt het bedrijf?

Je krijgt bij ons onder andere: - Standaard een weekenddag per week vrij (tenzij je dit niet wilt); - een passend salaris met vakantiedagen (25 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband), - dé kans om alles te leren in een super gezellig team (mét nazit); - uitzicht op een dienstverband na jouw leerperiode; - Een vast (dagen) rooster behoort tot de opties; - korting op sport abonnementen en tevens gratis sporten in onze gym; - voor €75,00 per nacht overnachten in alle Valk Exclusief hotels in Nederland; - cursussen en uitstapjes naar onze partners.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder